7. juni 2023

Bodø/Glimt kommer til Nærøysund og Rørvik!

Tirsdag 6. september klokken 18:00-20:00 holder Stig Johansen, Runar Berg og Ørjan Berg trenerforum for alle trenere, lagledere, styremedlemmer og foreldre i alle idrettsgrener i Ytre Namdal og Bindal. Dette er tre svært kompetente idrettsmenn som kommer og deler sine erfaringer og sin kunnskap. Trenerforumet holdes i SinkabergHansen Arena (se Facebook og Rørvik IL Fotball for mer informasjon om påmelding).

Onsdag 7. september vil Stig, Runar, Ørjan og tre-fire andre trenere fra Bodø/Glimt holde «Idrettsglede med GLIMT»-økter med 8.-10. trinn fra Rørvik ungdomsskole, før det fra klokken 15:00-17:00 vil være treningsopplegg i fotball for noen av våre aldersbestemte lag (G13, G14, G16, J13, J14 og Kolvereid G13). Dette foregår på Rørvik Kunstgressbane.

Mer om Bodø/Glimt:

Fotballklubben fra Bodø er en klubb det har vært vanskelig å unngå å høre om de siste årene. De har tatt både Norge og Europa med storm. De har nylig vunnet Eliteserien to sesonger på rad – og ikke minst – brakt (og fortsetter å bringe) et europeisk fotballeventyr inn i alle norske hjem og stuer. I Europa Conference League slo de Jose Mourinhos´ AS Roma 6-1 og tok seg videre til kvartfinalen, og i denne sesongen er de med i Europa League, hvor også klubber som Arsenal (i samme gruppe som Bodø/Glimt) og Manchester United deltar.

Fotballklubben Bodø/Glimts klubb- og spillerutvikling har resultert i at en norsk trener og flere norske spillere er blant Europas høyst anerkjente navn, og flere nordmenn har tatt turen til store klubber i Italia, Tyskland og Frankrike. Vi gleder oss til å få besøk og høre mer om Bodø/Glimt!

Med NTS ASA og JMJ Invest

Simen Husby

Admin for fotball

Vis alle innlegg av Simen Husby →