28. september 2023

Kvalitetskveld med Rørvik Fotball

«Kvalitetskveld med Rørvik Fotball – Hvordan kan frivillighet og næringsaktører utvikle samfunn gjennom fotballen?

Rørvik Fotball inviterer i samarbeid med Namdalskysten Næringsforening og SpareBank 1 SMN til konferanse med tema fotball, frivillighet og næringsliv på agendaen. Arrangementet er en markering av RIL fotballs kvalitetsklubbssatsning hvor fokus rettes mot samarbeidet med hvordan frivillighet og næringsaktører utvikler samfunn gjennom fotballen.

Kvalitetskvelden har som hensikt å løfte fram viktigheten av å ha en kvalitetsklubb i lokalsamfunnet og få innblikk til hvordan et samarbeid med næringsliv og frivillige legger grunnlag for felles utvikling. Alle kan delta på arrangementet og være med på å peke ut ei retning for klubbens satsning i tiden framover.»

Mer informasjon: Namdalskysten Næringsforening

Fremhevet bilde er hentet fra: Ytringen

Simen Husby

Admin for fotball

Vis alle innlegg av Simen Husby →