28. september 2023

Vaktlister Rørvikdagan 2023

Hei godt folk!

Da er vaktlistene for Rørvikdagan 2023 ferdigstilte etter en iherdig innsats av frivillige i Rørvikdagan komiteen 😃 Vi gleder oss stort til å arrangere og gjennomføre årets daga med dere, sammen skaper vi Namdalens største folkefest og MINNER FOR EVIGHETEN!

Vi er svært takknemlige og imponerte over dugnadsinnsatsen i 2022 som var nærmere 100% på oppmøte. Derfor ser vi fram til gjentagende suksess i år, ingen Rørvikdaga uten dere!

Vi beklager på forhånd dersom noen navn står dobbelt, gi oss beskjed så retter vi opp 🙂

Send mail til rorvikil@online.no ved bytter og stedfortreder. Kan du ikke stille selv skal du finne stedfortreder.

Nærmere tidspunkt på bærehjelpvaktene kommer når Trondheim lyd sender sin bestilling.

Del gjerne budskapet slik at nye og kjente fjes får med seg vaktlistene 🙂 Dersom ditt navn ikke står her og du ønsker å bidra, send oss en mail på rorvikil@online.no. Du er hjertelig velkommen på det aller beste dugnadslaget, altså sammen med medlemmene i Rørvik idrettslag!

Rørvikdagan arrangeres på ren dugnad, det er derfor ikke tilbud om mat til vaktene den ene dagen vi er på vakt. Dette på bakgrunn av at overskuddet går tilbake til RIL og bidrar til at barn og unge har tilbud resten av året.

Med vennlig hilsen
Komiteen i Rørvikdagan 2023