7. juni 2023

Fotballens sponsorer

«Gjennom 200 verdifulle år har vi bidratt til utviklingen av bærekraftige lokalsamfunn i Midt-Norge. Vi står last og brast med folk, næringsliv og frivilligheten, og bruker vårt overskudd til å gjøre regionen enda bedre.»
«Lokalt nærvær, personlig engasjement»
«Vårt motto er at det skal være trygt, enkelt og spennende å være kunde hos Otto Moe as.»
«INTERSPORT har lang erfaring med å samarbeide med lokale klubber. Vi ønsker å fortsette å være norske idrettsklubbers lokale støttespiller. INTERSPORT samarbeider med de beste utstyrsleverandørene i verden. Det gir oss tilgang til det meste av det beste klubbutstyret innenfor de fleste idretter.»
«Stolthet, kunnskap og nærhet.
Disse verdiene er i dag grunnpilarene i alt Emilsen Gruppen foretar seg, og har vist seg verdifulle.»
«Paulsen Maskin AS er en maskinentreprenørforretning med sentral godkjenning for ansvarsrett i tiltaksklasse 3. Vi utfører tjenester innen vann- og avløpsarbeid, anleggsgartnerarbeid, vegarbeid, havnearbeid og masseflytting terrengarbeid. Bedriften har høyt kvalifiserte fagfolk og moderne utstyrspark, og er godkjent lærebedrift.»
«Oceanizers bidrar til å etablere sirkulære verdikjeder for plast i Norge. Dette gjør de ved enten å benytte Oceanize som mottaker av utrangert plast eller ved å benytte vår resirkulerte plast.»
«Vi brenner for å skape muligheter for barn og unge.»